Zena BLIZANAC, Zena VODOLIJA i Zena LAV – Zbog cega su ove tri ZENE RODJENE POBEDNICE, zbog cega su PRAVE DAME?!

Zena BLIZANAC, Zena VODOLIJA i Zena LAV – Zbog cega su ove tri ZENE RODJENE POBEDNICE, zbog cega su PRAVE DAME?!

20. Marta 2018 Off By Anđelko

Zena blizanac, zena, vodolija i zena lav – one su prave dame, i to zbog mnogo razloga…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

ZENA BLIZANAC

 

Zena blizanac uvek zna da pokaze to koliko je snalazljiva

Dok neke druge osobe u nekim situacijama vide problem, zena blizanac u tim istim situacijama vide nesto zbog cega bi mogle da napreduju.

Veoma su inteligentne pa razmisljaju drugacije u odnosu na ostale osobe, zena blizanac zbog svoje snalazljivosti zna da iz svakog problema ”izvuce” nesto korisno, sna da se snadje pa da iz tog problema izvuku  nesto sto im je potrebno.

Zena blizanac uvek uci iz svojih gresaka, nikada ne dozvoljava da istu gresku dva puta ponovi, nego se trudi da uvek nesto nauci.

Njeno ponasanje je veoma umereno, kod nje se uvek moze primetiti velika elegancija pa zbog nje zena blizanac je prava ”dama”.

Takodje zena blizanac je veoma graciozna, a njena gracioznost uvek izaziva divljenje, zbog svoje gracioznosti je zena blizanac takodje ”prava dama”.

Zena blizanac nece sebi nikada dozvoliti da pokusava nesto da ucini ako primeti da to nije moguce ostvariti, nego ce ona znati da promeni na ”trenutak” nacin razmisljanja i da se ”okrene” ostvarivanju nekog drugog cilja, ona tako radi jer zena blizanac nikada ne zeli da ”gubi vreme”, nego vreme uvek pokusava da dobro iskoristi.

Zena blizanac poseduje mnogo kvaliteta, ali takodje i mnogo osobina zbog koje je zena blizanac ”rodjeni pobednik” i naravno prav ”dama”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3