Zena BLIZANAC: SMEJE SE cak i kada joj DUSA PLACE!

Zena BLIZANAC: SMEJE SE cak i kada joj DUSA PLACE!

21. travnja 2021 Off By luca

Blizanci su osobe kje vole zivot, vole avanture i zabave. U njihovoj krvi je da traze uzbudjenja i mesta gde im je zagarantovan dobar provod.

Bas takva je i zena rodjena u ovom znaku.

Ona kroz zivot ide sa osmehom na licu. Taj osmeh je njen zastitni znak. Zbog njega se dragi ljudi raduju, a dusmani jedu.

Nikada ga ne skida sa lica i kada je neko pogleda ima utisak da ova zena nema problema. Svi misle da je njen zivot lagan i da bez teskoca prolazi kroz njega. Za to je zaduzen njen stavi i njena pozitivna priroda.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Mada treba zapamtiti da je i ona pre svega zena od krvi i mesa. Da i ona ima osecanja i emocije. Ona zna da voli, ona zna da pati, ona ume da bude srecna, ali isto tako moze da se kida iznutra.

Bas po tome i jesu posebne zene rodjenje u znaku Blizanca.

Ma koliko god da boli. Koliko god da joj se svet rusi. Moze da pati kao nijedna, ali to nece pokazati. One nose osmeh na licu i kada im je najteze. Specificno je sto su tada najlepse, one se najlepse smeju onda kada su tuzne. One svoj osmeh stave u prvi plan, podignu glavu i koracaju ulicama medju narodom kao da im nije nista.

One svoju patnju kriju i nose je u sebi. Ne zele da ostatak sveta vidi to na njihovom licu, jer medju ljudima one su pozitivne i nasmejane dame. Ne zele niko da ih sazaljeva ili da zna njihovu slabu tacku.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2