Žena BLIZANAC: Nju možete voleti ili mrzeti, ali joj OSMEH NE MOŽETE ODUZETI!

Žena BLIZANAC: Nju možete voleti ili mrzeti, ali joj OSMEH NE MOŽETE ODUZETI!

8. Jula 2022 0 By Luca

Žena rodjena u znaku Blizanca je dama koja zrači svojom harizmom i pozitivnim stavom u životu.

Njen osmeh je poznat kao njen zaštitni znak u životu, što smo više puta i napomenuli.

Kada god izadje medju ljude ona svoj osmeh ponese sa sobom kao najvredniji nakit. Njen osmeh je tu da usreći ljude koje voli. Medjutim, tu je i da nervira ljude koji bi voleli da taj osmeh nestane.

procitaj:

TREBAO MI JE HEROJ PA SAM TO I POSTALA!

Žena je koja poseduje neverovatan smisao za humor. Ona je u stanju čoveka da izvuče iz depresije svojim pozitivnim stavom i neprevazidjenim humorom. Ona će uložiti sav svoj trud i napor da ljudi oko nje budu srećni i nasmejani.

Nikada nećete videti ovu ženu da vam se žali ili ne daj Bože sažaljeva samu sebe. Ona nije tip žene koja će svoje probleme deliti sa drugima. Ne voli da drugi vide njenu bol, iako i ona kao i svi zna da pati. Itekako zna, mada mnogi ne bi to ni pomislili.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

Nju život nije nikako štedeo. Takodje je imala itekako veoma teške periode u životu. Mnogo puta je padala i bila slomljena. Mnogo suza je pustila kada niko nije video, sama u četiri zida.

Medjutim, nista od toga nije uspelo da joj oduzme njen osmeh. On će zasijati na njenom licu uprkos svemu. Njen pozitivan duh je ono što će da krasi njen lik zauvek.

Koliko god bi se neke sitne i prodane duše radovale njenom neuspehu i uništenom osmehu, to neće doživeti. Nikada im ova žena neće pružiti to zadovoljstvo.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2