ZENA BLIZANAC: MAGICNA, ZABAVNA, DRUSTVENA, PROVOKATIVNA! U njenom telu je zarobljeno nestasno dete…

ZENA BLIZANAC: MAGICNA, ZABAVNA, DRUSTVENA, PROVOKATIVNA! U njenom telu je zarobljeno nestasno dete…

3. veljače 2019 Off By Jovana

Ova zena je neverovatna. Ona je zabavna, drustvena i mocna. U njoj je dete koje voli nestasluke. Toliko je pozitivna da joj ljudi oprastaju neke nepromisljene greskice zbog njenih nestasluka. Ona je mladolika, ona je poletna, kraj nje se svako oseca mladje i slobodnije.

Ona zivi za ljubav i obozava te divne emocije. Njoj nisu bitne godine, doba niti situacija u kojoj se nalazi, ona je uvek spremna na ludosti iz ljubavi i moze smisliti iznenadnu udaju koju ce svi pamtiti. Njen mladalacki duh radi mnogo cudnih i zanimljivih stvari koje pristoje samo Blizancu.

Mada zena Blizanac moze biti itekak nepredvidiva. Ona an brzinu moze zamenuti svoj srecni i nasmejani izraz lica, hladnim i distanciranim, samo ako se pojavi neka osoba pred njom koja joj ne odgovara.

Zenu blizanca ne mozete tako lako odvuci u krevet. Njoj morate pre svega parirati intelektualno da bi resila uci u bilo kakvu pricu sa vama.

Blizanac je osoba koja stalno tezi ka novom, novim avanturama, novim dogadjajima, novim mestom, to bas i nije dobro za njene finansije, zeli uvek da udovolji sebi.

Nikada nemojte ni pomisliti da ce neki vazan dogadjaj proci bez ove dame. Ona je tu na svim vaznim kocertima, proslavama i svim ostalim skupovima. Cesto se njen posao veze za komunikaciju i desavanje sa vise ljudi.

Zapamtite zena Blizanac uvek na kraju dobije ono sto zeli. Ako ste joj partner, upotrebice svoj sarm, lepotu i sva zenka oruzja da vas potupo razoruza i da na kraju ispunite sve njene zelje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2