ZENA BLIZANAC – dama kojoj je BORBA DA BUDE SRECNA u krvi!

ZENA BLIZANAC – dama kojoj je BORBA DA BUDE SRECNA u krvi!

13. Marta 2018 Off By Luca

Dama rodjena u znaku Blizanaca je sve samo nije obicna

Ona je neko ko ima veliko srce,ali ko je veoma tvrdoglav i ko itekako zna sta je ono sto zeli u svom zivotu.Ona je jedna od onih zena koja ima snagu muskarca i koja itekako ume da se bori.

Nije joj vazno samo da bude lepa i zadovoljna jer je njena prava lepota sakrivena u nekim drugim stvarima kao sto je recimo njena dusa.Dusa joj je od presudne vaznosti i  neko je ko nije  u stanju da mrzi i da bilo kome na svetu donese tugu i nanese bol.

Ovoj dami nije najvaznije da   bude  samo majka i zena vec su joj vazne i neke druge stvari,kao na primer da se ostvari na polju karijere.

Nije neko kome je novac presudan ali ce svakako da vodi racuna o tome da ima dovoljno novca da moze da priusti sebi sve sto joj je potrebno umesto da   dopusti da joj bilo ko drugi daje  jer joj je to  bas ispod casti.

Ova dama je dovoljno pametna za mnogo toga a smaatra se jednim od najboljih roditelja u Zodijaku jer ona jednostavno ume da bude savrsena majka a njena deca  su uvek lepo vaspitana i postanu dobri i odgovorni ljudi

Ova dama mrzi laz i neko je ko svoju  sudbinu i svoju decu   odgaja tako sto ce im pokazati koliko je ruzno biti lazov  i shodno tome ce uvek  biti iskrena i nece zeleti nikoga da povredi vec ce svoje zelje da ostvaruje na neke druge nacine koji su svakako fer i korektni.

Nemojte od nje traziti previse i dace vam sve

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2