Zena BIK  uzvisena DAMA sa velikom emocionalnom HRABROSTI, dobra prijateljica i predivna majka…

Zena BIK uzvisena DAMA sa velikom emocionalnom HRABROSTI, dobra prijateljica i predivna majka…

5. Aprila 2018 Off By Anđelko

 

Uvek veoma emocionalno hrabra, svojih emocija se ”ne stidi” a i nema razloga, jer zena bik nema sta da krije u zivotu, pa ne zeli ni svoje emocije.

Uvek ce ona zbog svojih osecanja saopstiti nesto lepo nekoj osobi,uvek ce saopstiti neki lepi kompliment, a sve zbog toga sto je zena bik uvek korektna osoba, osoba koja nije ljubomorna, osoba koja postuje druge ljude, zena bik je zena velikog srca.

Kada je u pitanju prijateljstvo i tu zena bik ima mnogo toga da ”pokaze”, jer u prijateljstvu se posebno moze primetiti njena dobrota.

Ona nekada cak i ”preteruje” u pokusajima da pomogne svojim prijateljima, jer zena bik je toliko uporna da resi probleme njenih prijatelja da nekada cak i sama sebi zbog te upornosti ”stvori problem”, ali to je ona, ona je predivna, to samo o njoj govori mnogo toga lepog, plemenitog.

Njeni prijatelji je uvek cene, a narucito postuju, u njoj iako joj to ne zele reci, vide ”uzor” vide osobu kakvu bi i oni zeleli da postanu, jer zena bik sa svim onim sto cini u prijateljstvu predstavlja pravi i jedinstveni ”primer”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3