Zena BIK: Nju je ZIVOT NAUCIO kako da se SAMA IZBORI ZA SEBE!

Zena BIK: Nju je ZIVOT NAUCIO kako da se SAMA IZBORI ZA SEBE!

16. Aprila 2019 Off By Jovana

Ovaj znak zodijaka se istice po svojoj tvrdoglavosti i temperamentnosti.

Kao i sve ostale ljude, ni pripadnike ovog znaka zivot nije stedeo i zadavao je veoma teske lekcije.

Zena rodjena u znaku Bika je itekako inteligentna osoba. Ona je iz svih problema koji su joj se nasli na putu naucila nesto veoma vazno. Naucila je pre svega da bude jaka i da zna da zastiti sebe u svakom momentu.

Veoma teske zivotne momente je imala ova dama. Medjutim ona je zena koja svoje nedace shvata kao zivotne lekcije i veoma ozbiljno uci iz njih.

Naucila je sta znaci bol i patnja i kako da iz svake borbe sa istim izadje kao pobednik jaca i bolja.

Ona pre svega tezi da ostane dobar covek. Nikome ne zeli zlo, niti bi tugu nanela nekoj osobi namerno. Ne zeli da bilo ko prozivljava bol koju je ona imala.

Temperamentna jeste, ali kada je rec o vezivanju i emocijama prema drugim osobama, veoma je obazriva. Ne ulazi iz veze u vezu i uvek sebi daje vremena da dobro upozna osobu koja joj se svidja. Nju necete videti kako planira avanturice sa nekim muskarcem. Ponasa se veoma zrelo i odgovorno kada je rec o njenim emocijama. Muskarcu je potrebno dosta truda da bi joj dokazao da su njegove emocije iskrene i da je nece povrediti nezrelim ispadima.

Njen muskarac mora da zna da prati njen tempo. Mora da bude zreo i ozbiljan, da zna sta zeli u zivotu. Pre svega on mora da je postuje i razume. Da joj pruza bezuslovnu ljubav i podrsku, ako zeli isto i od nje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2