ZELJE SE OSTVARUJU ONIM OSOBAMA KOJE VERUJU U NJIH! Izaberi jedno ”DRVO ZELJA” i saznaj da li ce se tvoja ZELJA ostvariti!

ZELJE SE OSTVARUJU ONIM OSOBAMA KOJE VERUJU U NJIH! Izaberi jedno ”DRVO ZELJA” i saznaj da li ce se tvoja ZELJA ostvariti!

17. Aprila 2018 Off By Anđelko

Svi mi znamo da pokazemo skromnost, ali kada su u pitanju zelje retko ko od nas je skormna osoba, jer svi imamo velika ocekivanja od nasih zelja, svi mi ocekujemo da nam se zelje ostvare…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

DRVO ZELJA A.

 

Nekako uspevate da budete osoba koja je optmista, uspevate da budete optimista i pored svih problema koje ste imali i nekih koje trenutno imate, uspevate da verujete da ce se vase zelje ostvariti, uspevate da pokazete veliku veru u njihovo ostvarivanje.

Osoba ste koja ima mnogo vere, verujete u vase zelje, pre svega zbog toga sto smatrate da je svaka vasa zelja plemenita, i sto  smatrate da ste zasluzili da se svaka vasa zelja ostvari.

Ali vi znate nekada da pokazete skromnost kada su zelje u pitanju, jer vama nije svaka vasa zelja podjednako vazna, ipak postoji jedna koja se izdvaja koja je prioritet. Upravo u ostvarenje te zelje imate najvise vere, upravo se za nju nadate da ce se ona ostvariti.

Ovo drvo zelja koje ste izabrali vam porucuje da ce se ta vasa zelja zaista ostvariti.

Ovo drvo vam porucuje da je ta vasa zelja veoma plemenita i da stvarno treba da se ona ostvari, pa ce se vasa zelja ostvariti.

Drvo zelja koje ste izabrali vam otrkiva da ce vasa zelja uskoro biti ostvarena.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3