ZELITE ZENU DIVLJEG SRCA? Ovo onda morate da znate…

ZELITE ZENU DIVLJEG SRCA? Ovo onda morate da znate…

29. siječnja 2019 Off By Jovana

Ove zene su isuvise stabilne i svojeglave da bi prihvatile neciju pomoc. One su spremne i glavom kroz zid i na bilo sta drugo pre nego sto ce prihvatiti da im neko pruzi ruku i pre nego sto ce priznati da im je pomoc potrebna.

Ove zene su veciti boemi. One su veliki avanturisti i uvek tragaju za uzbudjenjima. Nikada ih necete na prvi mah prepoznati, jer se medju svetom pojavljuju kao sasvim obicni ljudi, rade sasvim obicne stvari, setaju ulicom, razgledaju izloge, idu u soping i slicno.

Ali ako je upoznate i ona vam se toliko svidi da zelite uci u njen zivot, ove stvari obavezno morate znati.

TO NIJE ZENA KOJA CE DOPUSTITI DA OD NEKOGA ZAVISI!

One su jake zene i stabilne i na to su najponosnije. Nikada ne pokusavajte otvoreno da joj nudite pomoc, jer budite sigurni da je nece prihvatiti. Njen ponos joj to nikada nece dozvoliti. To ne znaci da joj nije potrebna. Pomozite joj bez direktnog znanja i bez komentara upucenog njoj. Ona nikada vam nece dozvoliti da vidite njenu slabost, ako u trenucima najvece slabosti ugledate tugu na njenom licu ili cak suzu, ne pominjite to nikome, nikada!

NE MOZETE IH PRIPITOMITI, I NE POKUSAVAJTE!

Ona ce kao i svaka druga zena biti i majka i domocica i supruga, jer je to uloga koju zivot nosi, ali ne ocekujte da ce biti samo to. Njoj ce uvek trebati prostora za njene aktivnosti, za njene zelje, za njene navike. Nju ne mozete skrojiti po svojoj zelji, nemojte to ni pokusavati. Ona je divlja zapamtite to, takvu ste je prihvatili, takvu cete je i gledati. Ona ne voli granice, nikome ne dozvoljava da joj iste nametne.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2