Zbog SKOTA koji NIJE bio vredan nijedne moje suze postala sam zena koja MRZI svakog muskarca koji samo POKUSA da joj pridje…

Zbog SKOTA koji NIJE bio vredan nijedne moje suze postala sam zena koja MRZI svakog muskarca koji samo POKUSA da joj pridje…

1. Marta 2018 Off By Luca

Istina je.

Dala sam ti sve i sve si mi uzeo.Posle tebe meni nista nije ostalo.Mozda jedna mala mrvica ponosa samo,tek tolika da me spreci da ti se javim nakon svega,u gluvo doba noci kada te pozelim,pa me prijatelji psuju.

U pravu su,ja znam da nisi vredan i da ne smes da znas koliko me i dan danas  bolis,ali dodje mi da te okrenem pa da ti kazem sve ono sto ne smes da znas,pa neka me kosta  koliko kosta,kao da je  vazno….

Ti si mi bio sve i sve si mi ostao i zato ja posle tebe nikoga ne mogu da imam.Svi mi lice na tebe a onda shvatim da te u svakom trazim,ali da su oni samo  blede kopije originala koji mi je dusu zgazio.

Ali,oni su bolji od tebe jer mi nijedan ne bi slomio srce i ne bi uradio ovo sto si ti.VEROVATNO zato sto ja nijednog kao tebe ne bih volela jer sam od onih zena koje vole samo jednom i od onih koje  zavole pogresnog.

Tesko mi je i priznati koliko sam se samo zeznula.Koliko sam naivna bila i verovala nekom ko je samo dobar glumac koji u sebi nema nista lepo,koji ne samo da ne ume da voli vefc i nema sa cim.

Ti si bio neko ko je zasluzio OSKARA jer si glumac za desetku i odlican si u zavodjenju,to je ono sto ti stvarno dobro ide.

Nadam se da si ponosan na sebe jer si odigrao ulogu svog zivota,a ja sam sa tobom dozivela najveci poraz u svom zivotu

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2