Zbog cega si USPESNA OSOBA?! Koju KARAKTERISTIKU ”ZMAJA” posedujes a zbog koje lako belezis USPEHE?! Izaberi jednog ”zmaja” i saznaj!

Zbog cega si USPESNA OSOBA?! Koju KARAKTERISTIKU ”ZMAJA” posedujes a zbog koje lako belezis USPEHE?! Izaberi jednog ”zmaja” i saznaj!

22. Marta 2018 Off By Anđelko

Zmajevi su bica koja su oduvek izazivala postovanje, zbog svojih karakterisitka, zbog svojih sposobnosti…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

ZMAJ 1.

 

Mnoge osobe se vama dive zbog vase hrabrosti, mnogi na vas gledaju kao na osobu koja se ne plasi nicega, gledaju kao na osobu koja uvek mora da uspe.

Upravo je neverovatna hrabrost karakterisitka koju ima i zmaj, upravo vam je to zajednicka karakterisitka.

Kada pozelite nesto da ostvarite, vas nacin razmisljanja se brzo promeni, nikada ne razmisljate o mogucim poteskocama, nego uvek  razmisljate sta je ono sto cete dobiti kao ”nagradu” kada ostvarite neki cilj, upravo zbog toga pokazujete neverovatnu odlucnost i hrabrost.

Osoba ste koja nema sta da skriva, osoba ste o kojoj se zna sve, o kojoj se zna kakva je zapravo.

Smete svakome da ”pogledate u oci” jer ste ispravni jer niste nikome nista lose ucinili, a takodje smete to da uradite zbog vase hrabrosti.

Da bi ostvarili bilo kakav uispeh hrabrost nam je potrebna, a posto ste vi veoma uspesna osoba vi ste mnogo hrabrosti pokazali.

Upravo ste zbog hrabrosti takvi, upravo ste zbog hrabrosti toliko uspesni.

Zivot nikada ne daje ono sto od njega ocekujemo, nego nam pokloni samo ono sto zasluzimo, za sta se izborimo, i gde pokazemo svoju hrabrost.

Upravo ste zbog vase neverovatne hrabrosti osoba koja je uspesna.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3