Zbog cega si TUZAN?! Sta ti najvise TUGE donosi?! Sta te najvise “povredjuje“, izaberi jednu “kartu tuge“ i saznaj!

Zbog cega si TUZAN?! Sta ti najvise TUGE donosi?! Sta te najvise “povredjuje“, izaberi jednu “kartu tuge“ i saznaj!

1. Mai 2018 Aus Von Anđelko

Tuga je sastavni deo zivota, nema osobe na svetu koja nekada nije bila tuzna, tugu nam donose razne stvari, situacije, a svi imamo neke razloge za tugu, iako tu niko od nas ne voli, ona je jednstavno sastavni deo zivota bas kao i sreca, a zivot nam nekada mnogo tuge donosi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KARTA TUGE A.

 

Emotivnost je osobina koja je veoma jako izrazena kod vas, emocije su nesto sto je primetno kod vas, a zbog svojih emocija neke situacije previse ozbiljno shvatate  pa vam sve to zna da donese tugu, ali isto tako i srecu.

Kada je u pitanju tuga, ipak postoji nesto sto moze posebno da vas povredi, ono sto vama najvise tuge donosi, nesto sto vas povreduje je svakako kada vas “izdaju“ vase drage osobe.

Osoba ste koja mnogo ceni i postuje svoje drage osobe, osoba ste koja naravno voli svoje drage osobe, a svaka njihova “izdaja“ vam donese mnogo tuge, zbog postupaka dragih osoba ste najvise tuzni.

Werbung

Najvise vam smeta kada neko od vasih dragih osoba izda vase poverenje, kada izda poverenje koje ste im ukazali, to vam mnogo tuge zna da donese.

Osoba ste koju je veoma lako “rastuziti“, pa upravo zbog toga ste mnogo puta tuzni, iako vi zasluzujete samo srecu.

Ipak vi ste takvi, vi nikada ne mozete, a i necete odustati od svojih dragih osoba,  necete i ne mozete jer ste divna osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3