Zbog cega postoji ”MNOGO TUGE” u tvom zivotu?! Kako to da promenis, kako da postanes srecna osoba, izaberi jednu sliku i saznaj!

Zbog cega postoji ”MNOGO TUGE” u tvom zivotu?! Kako to da promenis, kako da postanes srecna osoba, izaberi jednu sliku i saznaj!

2. Aprila 2018 Off By Anđelko

Tuga je sastavni deo nasih zivota, mada nekada tugu dobijemo iako je uopste nismo sazluzili,iako smo zasluzili srecu…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SLIKA A.

Mnogo puta ste do sada bili tuzni, iako ste vasim potupcima zasluzili srecu, smatrate da je to nepravedno ali to je nekada tako.

Vi ste najvise puta bili povredjeni zbog vase dobrote, jer kao da se dobrota vise ne ceni, kao da je druge osobe ne cene.

Jer sto ste vi bili sve bolji prema drugim osobama, te osobe kao da su to koristile na pogresan nacin, kao da nisu zelele da vam uzvrate tu dobrotu.

Ali nemate vi razloga da se kajete, jer nista pogresno uradili niste, iako zvuci cudno vi ste tuzni jer ste ”dobar covek”

Ali moracete nesto da promenite kod sebe, ono sto cete morati da uradite jeste da promenite odnos prema drugim osobama.

Ako zelite da budete srecni, ako zelite da imate mnogo srece, morate dobro da razmislite kome  cete u buducnosti svoju ”dobrotu poklanjati”.

Kako bi bili srecni moracete da dobrotu poklanjate samo dobrim ljudima, samo onima za koje ste sigurni da tu dobrotu nece iskoristiti.

Cim pocnete tako da se ponasate cim pocnete da se ponasate prema ljudima onako kako zasluze tek onda cete postati srecna osoba.

Nije to vama uopste lako uraditi, ali tako je najbolje za vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3