Zavolela sam DECAKA u telu ODRASLOG MUSKARCA koji ne zna sta hoce i pored kojeg mi nije mesto,ali je JEDINI kojeg zelim..

Zavolela sam DECAKA u telu ODRASLOG MUSKARCA koji ne zna sta hoce i pored kojeg mi nije mesto,ali je JEDINI kojeg zelim..

12. Aprila 2018 Off By Luca

Da,upravo ovo si ti.

Mali decak a ja sam mislila da si   heroj,da si stvoren za mene,stvoren za to da me usrecis i da mi pruzis sve sto mi je ikada  trebalo.

Prevario me je tvoj izgled,a zaljubila sam se u tvoju dusu i mislila sam da ces me do kraja zivota voleti najjace sto mozes i sto znas a onda sam nazalost  shvatila da ti mozes i umes da volis samo sebe.Ja priznajem da si ti moja najveca  greska ali  sta cu,srce  nije moglo da bira koga ce voleti a ti si delovao kao savrsen muskarac  i onaj koji ce mi pokazati cari prave ljubavi.To je bila greska jer jedino sto sam dobila od tebe je bol i jedno veliko gadno razocarenje zbog kojeg ja vise nikog ne mogu da volim i nikome ne dam ni da mi pridje.Pogresila sam,sve je moglo i trebalo je biti drugacije ali ko da objasni naivnoj glupaci kakva sam nekada bila  da nisi za nju?

Ko da je natera da pobegne od tebe?Ko kada sam ja mislila ili ti ili niko i kada sam olosa i skota poput tebe dizala u zvezde?

Krivo mi je.I kajem se ali nista ne moze  da  unisti moju ljubav jer i dalje te ima u meni.Da.Znam ja da je to greska ali ja zapravo nikad nisam prestala tebe da volim a mislim da nikada i necu.Valjda mi je sudjeno tako,ko ce ga znati…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2