Zauostavimo ovo ludilo OSTANI KOD KUĆE!

Zauostavimo ovo ludilo OSTANI KOD KUĆE!

25. ožujka 2020 Off By Jovana

I šta sada? Tata ne može na respiratore. Ti seizvlačiš, ali on na žalost…

To je samo jedan primer od mnoštvo. Mnogi su svoju neobazrivost, nepoštovanje i sebičnost skupo platili.

Mani se kafe u kafiću, mani se izlazaka u velike skupove, poštuj policijski čas, nosi masku i rukavice da ne bi posle zažalio.

Lako je praviti se budala i živeti kako želis to može svako. Budi čovek pre svega i pomozi. Pomozi tako što ćeš ostati kod kuće.

Kada moraš da izadješ zar je teško da staviš masku na lice? Zastiti pre svega starije oko tebe. Oni su najugroženiji. Zbog njih zaštiti i sebe da im ne bi preneo i ugrozio njihove živote.

Zar ti je teško da održavaš higijenu. Peri ruke što češće, jer je nečistoća ruku glavni uzročnik virusa.

Shvatite da diramo novac, dodirujemo stvari koje se nalaze na javnim mestiima, rukujemo se i slično. Sve to može preneti ovaj nemilosrdan korona virus. Zato budite pametni i vodite računa o sebe. Tako ujedno vodite računa i o svojim najmilijim.

Posvetite se ljudima koji su vam zaista važni. Posvetite se svojoj porodici i videćete da mir i sreća se nalaze u vašćem domu. Možda ova izolacija nas nauči jako važnim stvarima. Možda vidimo da nisu najbitnije materijalne stvari i da bez svvega se može, ali bez najmilijih se ne može nikada.

Čuvajte sebe i ljude oko sebe. Pomozite da ovaj virus sto pre prodje! Pobedimo nevidljivog neprijatelja. OSTANI KOD KUCE!

Stranice: 1 2