Zauostavimo ovo ludilo OSTANI KOD KUĆE!

Zauostavimo ovo ludilo OSTANI KOD KUĆE!

25. ožujka 2020 Off By Jovana

Sve razumem! Fali nam nasa sloboda. Fali nam osećaj da možemo da idemo gde hoćemo i kada hoćemo. Zaista razumeme.

Medjutim, znate šta znači nepoštovanje pravila. Na žalost postoje pravila koja su nam nametnuta za naše dobro. Pravila koja će nam pomoći da što pre izadjemo iz ovog teškog vremena. Vreme u  kojem je zavladao korona virus. Vreme kada on nemilosrdno napada i ne bira. Vreme kada nepažnja i nepoštovanje mogu skupo da koštaju.

Zaista razumem i nervozu i nostalgiju za starim vremenima.  Medjutim, ne razumem ljude koji ne postuju smernice koje nam se daju. Ne razumem ljude koji misle da su pametniji od svih. Ne razumem one koji ne sede kod kuće već misle da im niko ne može oduzeti slobodu.

Ti isti ne ugoržavaju samo sebe, već i ljude oko sebe.

Ne razumem kako neko može biti toliko sebičan i misliti samo na sebe.

Baš ti koji kući imaš roditelje, baku i deku, abaš sadati je preko potrebno da ideš u kafiće. Ma nije to nista zar ne!

Sedneš i krećeš se medju ljudima bez maske i rukavica. Dodješ kući i družiš se sa mamom i tatom. Sve je to divno. Ti živiš normalnim životom, dok drugi sede kao budale kući.

Tako prolazi vreme i ti nastavljas sa svojim životom kako ti želis. Sve je ok. Medjutim, jedne večeri osetiš peckanje u grlu. Ujutru čujes i od oca da mu je loše i da nije najbolje spavao.

Stanje se pogoršava. I ti i tvoj otac završavate u bolnici. Morate na respiratore, ali ih nema dovoljno. Ti ideš jer si mladji.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2