ZAPAMTI: NISI ROBINJA, TI SI KRALJICA!

ZAPAMTI: NISI ROBINJA, TI SI KRALJICA!

27. Februara 2019 Off By Jovana

Danas najveca greska je uklopiti se u kalup sveta koji nas okruzuje. Zrela i odlucna zena svesna je da to nikako ne treba da radi, ne treba da bude robinja sudbine, vec svoj zivot da kroji kako ona misli da je najbolje za nju.

Zena koja je vredna divljenja je ona koja tacno zna sta zeli u zivotu i zivi po svojim pravilima, a ne po kodeksima danasnjeg sveta. Ona tacno zna u kom momentu kako da odreuguje i sta da ucini kako bi bila krojac svoje sudbine, a ne robinja iste.

Najlakse je predati se sudbini i ziveti od danas do sutra. Zadovoljavajuci se stvarima koje su male i neophodne svakome da prezivi. Nije dovoljno ustati, popiti kafu, smisliti sta spremati za rucak/veceru i ici na posao, pritom da smo sa tim ispunile svoje obaveze za taj dan. Zena kraljica, pored toga uvek u glavi ima plan kako svoju porodicu, a i sebe obradovati, uciniti bolje sutra za sve oko sebe, kako uciniti zivot zanimljivijim, a ne samo stvar moranja!

Ova zena je uvek svesna svojih kvaliteta i svoje lepote, njoj nije potreban pozudan pogled muskarca da bi ona shvatila da je pozeljna, ona je svesna svoje atraktivnosti, lepote i stava, i sto je najzanimljivije u njoj, ona te svoje osobine usavrsava iz dana u dan neumorno. Nikada nece stati ispred ogledala i sramno pogledati neki deo sebe, a da ne ucini nesto kako bi to ispravila ili bila svesna svojih vrlina, da njene mane prosto padaju u drugi plan i postaju neprimetne kako za nju, tako i za ljude oko nje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2