Za tebe, koja si NESRECNO ZALJUBLJENA i koja zaboravlja KOLIKO VREDI…

Za tebe, koja si NESRECNO ZALJUBLJENA i koja zaboravlja KOLIKO VREDI…

1. listopada 2018 Off By luca

Das nekome srce.Nekome poklonis svoju ljubav i svoje poverenje i kraj te osobe planiras da provedes zivot.Mislis da je ta osoba jedna i jedina,da ce ti dati sve ono sto zelis i da ce te usreciti onako kako si oduvek sanjao i mastao.

Das nekome telo i das mu pravo nad tobom.Jedino ti je do tog nekog stalo i kao da ostatak sveta prestane da postoji.

JEDAN MUSKARAC postane centar tvog sveta i tvog univerzuma i cini ti se da nikad neces  i ne mozes biti srecna bez njega.I tada se najvise zeznes.

Jer onda pristanes na stvari na koje inace nikada ne bi pristal.Onda pocnes da mislis da su svi  drugi nevazni i losi i da su samo blede kopije muskarca kojeg ti ludo volis i koji je original.Nisi  ni svesna jos,a vec si mu dala svoje srce.DAROVALA mu svoju dusu,poklonila mu svoje telo.Kome ces ako ne njemu jer je on onaj pravi i jer ce samo on umeti da ti pruzi ljubav i srecu o kojoj si uvek sanjala?Kome ces ako ne njemu iako ga jos uvek ne znas,iako ne znas da li te laze i sta je ono sto planira sa tobom.Ti si se zaljubila.Glavu izgubila i to je to..

Da li ti je poznata ova prica?Meni jeste jer sam je ja licno dozivela i zato itekako znam o cemu pricam.I dozivela sam ono sto ti,bar se nadam da neces,jer ako do toga dodje tvoje ce srce biti slomljeno a ti ces biti nesposobna da nakon tog muskarca ikad vise volis,da ikome vise nakon njega dusu das i pripadas….

Ti zelis kraj njega da  budes do kraja,ali znas li ti sta je ono sto on zeli?Zar si ti postala toliko slaba da jedino maris za  to da njega usrecis i da njemu bude lepo?I da zaboravis sta je ono sto ti zelis.Ono sto tebi treba.Nikome drugom,samo tebi….

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2