ZA SVE ANDRIJANE – zena koja nosi ovo ime, DONOSI SRECU i RADOST!

ZA SVE ANDRIJANE – zena koja nosi ovo ime, DONOSI SRECU i RADOST!

14. rujna 2021 0 By Dejana

  Kada pricamo o zenama koje nose ime Andrijana…

Prvo moramo da kazemo da je ovo ime      nastalo iz Grckog ili iz staro-Slovenskog jezika. Naime, ne postoje proverene informacije  koje bi se mogle smatrati     pouzdanima. No, svakako da je ovo ime koje   je vec nekoliko decenija aktuelno, a  i dalje ostaje moderno.

Ono sto se zna  jeste da je dobijeno od muske imenice Andrija, ili Andrej.  Kada pricamo o samom znacenju ovog imena, veruje se da zene koje nose ovo ime poseduju snagu i hrabrost.

Snagu da se bore za ono sto zele i da  hrabro koracaju kroz  zivot.

Za razliku od velike vecine zena,  ona koja nosi ovo ime  moze da ide sama kroz  zivot, sto  znaci da joj muskarac  nije neophodan za srecu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Daleko od toga da ova zena ne zeli da  bude voljena, mi samo kazemo da je ona svesna koliko vredi, i da je sama  po sebi posebna. Ovo je zena koja ne veruje u bajke.

Ovo je zena koja je svesna toga da je zivot tezak i surov ali  ona je neko ko je bio i ostao jak i snazan. Zena je koja  ume da se  suoci sa problemima i koja uvek pokusava da ih resi.

Neka od znacenja ovog imena su da je zena koja nosi ovo ime dobar prijatelj. Da  njeno ime oznacava osobu od poverenja na koju mozete da se oslonite.

Takodje, postoje neka verovanja da znacenje  ovog imena znaci OSOBA KOJA DONOSI SRECU I RADOST.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2