Za svaku zenu koja je nekada druga ,koja je bila prevarena,izdana i SLOMLJENA…

Za svaku zenu koja je nekada druga ,koja je bila prevarena,izdana i SLOMLJENA…

29. Aprila 2022 Off By Luca

Bila sam  u tvojoj kozi.

Bila sam druga zena.Bila sam ONA koju je lagao onaj kojeg je najvise volela.Slusala sam njegove price i bajke,I mislila sam da je realan,i iskren,i da ce to biti ljubav iz snova.

Taj me je muskarac ubio.Otkinuo mi je deo duse.Zgazio mi je srce i slomio me je.

procitaj:

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ ZA SVE ZNAKOVE!

Povredio me je kao niko nikada. Ja znam kako to boli jer sam bila kao ti.I srce mi je zgazeno kao tvoje samo zato sto je  volelo do bola.Sto se nadalo nekim boljim danima  i vremenima.Bila sam ona zena koju su lagali,onoj kojoj su srce slomli i od toga se covek nikada ne oporavi.

Jer to mu ostaje u srcu,kao oziljak posle kojeg se plasi da voli ponovo ali valjda se nekako sve podnese.Prezivis ali nikada ne zaboravis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ja nisam uspela.I mislim da svaka zena koja je iskreno volela nece moci da zaboravi samo ce  nastaviti nekako dalje da zivi.

Da nadje snagu koju zapravo nema i da shvati da jedan muskarac nije vredan toga da ona zbog njega izgubi i to malo ponosa sto ima.

Nekada je ponos jedino sto ti ostaje.Jedino nakon velike ljubavi i saznanja da te je onaj koga si do neba volela tako lako prodao i izdao.

Za svaku zenu koja je nekada bila DRUGA,koja je bila PREVARENA,izdana i SLOMLJENA…

Cisto da znas da nisi jedina,i da te razumem,iako me dusa i dan danas boli  jer sam svesna koliku sam gresku napraivila kada sam pogresnog coveka zavolela…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2