ZA NJIH NISTA NIJE NEMOGUCE: VODOLIJA i RIBA!

ZA NJIH NISTA NIJE NEMOGUCE: VODOLIJA i RIBA!

26. Aprila 2018 Off By Luca

VODOLIJA

Osobe rodjene u ovom znaku mozda deluju veoma stidljivo i povuceno ali oni su takvi samo dok ih ne upoznate  i dok ne vidite njihovo pravo lice.

Zapravo je od presudnog znacaja da konacno  shvatite koliko su Vodolije divne,iskrene i neposredne,iako se one ponasaju skroz drugacije.OSOBAMA rodjenim u ovom znaku nikada nije lako prici,  ni uci u njihov zivot,  ni kao prijatelj, ni kao partner jer su oni pomalo nepoverljivi ali to je samo zato sto su previse iskreni i sto su mnogo ruznih stvari doziveli u zivotu tako da nije ni cudo sto imaju strah od toga da ih ponovo neko ne  povredi  i ne slomi im srce.

Ali Vodolije su veoma  hrabre.

Ono sto osoba rodjena u ovom znaku pozeli i zamisli,ako to dovoljno zeli ona ce naci pravi nacin da to svima i dokaze i da to ostvari pa cak i kada se cini da je to potpuno nemoguce.

Njeni ciljevi su nekada veliki i nekada ljudi kazu da su im zelje nerealne ali iza mirnog lica osobe rodjene u znaku Vodolije zapravo se krije jedna veoma  hrabra i snazna licnost koja zna sta zeli od svog zivota i koja ima nacin da to dobije.

Vodolje nemaju puno prijatelja a kada im je nesto veoma vazno oni ce rado pitati svoje prijatelje za savet, svoju porodicu i partera ali ipak odluku donose sami i u svakom mogucem slucaju su takvi.

Ako  uspeju u onom sto zele srecni su i sa svima zele da podele svoju srecu, a ako dodje do kraha onda sami snose posledice svoje greske.

Vodolije su divne kao roditelji,a za partnera  bi ih bas svako pozeleo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2