Vodolija se ne mesa nikome u zivot ali isto tako ne dozvoljava nikome da se mesa u njen.

Vodolija se ne mesa nikome u zivot ali isto tako ne dozvoljava nikome da se mesa u njen.

9. siječnja 2022 Off By luca

Osobe u ovom znaku zodijaka su u nekim momentima i više nego tvrdoglave i svojeglave!

Pre svega to su osobe koje imaju istinski poverenje u sebe i u svoje postupke. To su osobe koje nikada ne sumnjaju u svaku svoju odluku. A postoji svakako više razloga zašto imaju taj stav. Pre svega to su osobe koje jako vode računa o svakom svom koraku i postupku. To su osobe koje sebe svesno neće baciti u rizik. Nikada sebe neće izložiti neprijatnim situacijama i trenucima.

Za njih je jako bitno da znaju na čemu su.

Odnosno jako im je bitno da znaju šta žele u životu, a šta ne. Šta je to prema čemu treba da postupaju i više nego savesno i odgovorno. I gde je to polje u kojem ove osobe dolaze do pravog zadovoljstva. Pre svega osobe su koje dosta ulažu u sebe. Koje dosta ulažu u sopstveno napredovanje. Jako im je bitno da u životu imaju samostalnost. I da pre svega znaju da sve što požele mogu same da ostvare. Ne mogu da pomisle na činjenicu da zavise od bilo koga.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Tako da je sasvim jasno da su ovo osobe koje ograničavanja nikada ne prihvataju. I koje ne dozvoljavaju pre svega da ih bilo ko menja. Ili da bilo ko pokuša da utiče na njeno mišljenje i na njene stavove. Jako joj je bitno da zna koga ima u svom okruženju. Kako u privatnom, tako i u poslovnom. U poslu ovo su veoma temeljne i odgovorne osobe. Osobe koje sve svoje obaveze izvršavaju baš onako kako i treba. Na vreme i bez bilo kakve greške.

Posao je za njih isto tako važan segment u životu. Baš zato što im posao daje snagu i motivaciju. Što ih čini znatno perspektivnijim i jačim osobama. Tu mogu da istaknu sve svoje prednosti i veštine. Što im ujedno uliva jako dosta sigurnosti i samopouzdanja. U tom smislu mogu na pravi način da pokažu svoju sigurnost i odlučnost. Mogu na pravi način da dominiraju i ostave jak i snažan utisak. Utisak koji o njima odaja baš onu pravu sliku. Jer su osobe koje svoju lčnost nikada i nigde ne kriju. Čak šta više ističu je na pravi način i u pravom smislu.

Nastavak na sledećoj stranii…

Stranice: 1 2