Vodolija samo joj nemojte postavljati granice u zivotu, to vam sigurno nikada nece dozoliti!

Vodolija samo joj nemojte postavljati granice u zivotu, to vam sigurno nikada nece dozoliti!

13. Jula 2022 0 By Luca

Ovo su definitivno osobe koje uživaju u svojoj slobodi i svojoj poletnosti!

Osobe u ovom znaku zodijka su te koje žive život punim pilućima. To su osobe koje u životu traže one jako lepe segmente. I koje pre svega uživaju u svakom slobodnom trenutku. Kada su emotivno vezane veoma su lojalne i posvećene osobe. Osobe koje se u ljubavi prepuste maksimalno. Koje svoje emocije i sama osećanja ni po kom segmentu ne kriju. Ali čak ni u tim slučajevima ne dozvoljavaju ograičavanja.

procitaj:

Velike promene do kraja meseca , horoskop za sve znakove!

Za nju je sve stvar dogovora i komepromisa.

Osoba koje koja ček i u ljubavi želi prostor za sebe. Ali u tom smislu da može da se posveti sebi. Ne zato što je nesrećna u vezi ili što je ta veza guši. Već prosto što je osoba koja u životu ima dosta hobijeva i stvari koje voli. I samim tim nikada ni jednoj osobe ne bi dozvolila ograničavanje. Jer pre svega osoba koje koja živi za slobodu. Slodobu u kojoj je ona maksimalno ono što jeste.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Tako da je neosporno da su ovo veoma odgovorne i lojalne oosobe. Svoju ljubav pokazuju i dokazuju na sve moguće načine. Ali isto tako su osobe koje i u ljubavi žele da imaju svoj život. Život u koji će svakako emotivni parther biti uključen. I u tom smislu će biti baš ono što jeste. Jer u životu ne zna da funksioniše lažno. Uvek je i više nego otvorena i iskrena. I nikada nema problem da iznese čisto svoje mišljenje i svoj stav.

Sa druge strane kada nije emotivno vezana, osoba je koja jako dobro zna šta radi. Jer kada je u pravom smislu reči slobodna za nju ne postoje granice. Osoba je koja uživa u pravim izazovima i avanturama. Nikada nije bila osoba koja se povlači. Za nju ne postoje strane teme ili strani pojmovi. U svakoj situaciji jako dobro zna kako treba da postupi. Zna na pravi način da pokaže svoju ličnost i svoj karakter. I isto tako zna na pravi način da ljudima stavi neke stvari do znanja. Na veoma suptilan način kaže da ne dozvoljava bilo kome da je ograničava. Da na bilo koji način neko pokuša da menja njene stavove ili principe.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2