VODOLIJA IMA SVOJE PRINCIPE I STAVOVE! Saznajte koji su…

VODOLIJA IMA SVOJE PRINCIPE I STAVOVE! Saznajte koji su…

4. veljače 2019 Off By Jovana

Vodolije su veoma sposobne osobe koje znaju kako da pridobiju ljubav i postovanje drugih. Njihov temperament je neodoljiv mnogim osobama.Ako imate Vodoliju za prijatelja ona ce vam pokazati pravu sliku zivota, pogled na stvari koje niste do sada primecivali. Bice vam velika podrska u zivotu i prijatelj zauvek.

Vodolije u nekim momentima mogu biti teske za razgovor, kada smatraju da niste u pravu one ne zele ni nastaviti razgovor sa vama. O njima uvek mozete saznati nesto novo sto do sada niste znali.

Predstavicemo vam neke principe kojih se svaka Vodolija drzi:

  1. Nikada ne mislite da mozete promeniti osobu rodjenu u znaku Vodolije! Ako ih ne pustate da budu ono sto jesu i ako nemaju slobodu da rade ono sto zele, napustice vas.
  2. Oni jako tesko se vezuju za neku osobu i veoma tesko dopustaju da neko sazna njihove emocije u potpunosti. Ako vam to dozvoljavaju i ako su vezani za vas, znajte da ste veoma posebna osoba u njihovom zivotu.
  3. Ako zelite da vas Vodolija napusti, samo pokusajte da joj naredjujete. Ne podnosi autoritet i osobe koje zele da joj namecu sta treba da radi, a sta ne!
  4. Oni su veliki buntovnici i vode veoma buran zivot. To je njihov stil i u tome uzivaju.
  5. Necete verovati koliko dobro Vodolija moze proceniti coveka. Retko kada pogrese, skoro nikada, jer imaju instikt koji ih ne vara.
  6. Kod Vodolije vazi ona stara mudrost: “Sto na umu, to na drumu!” Oni uvek, ali bas uvek kazu sta misle i iza svoje reci stoje.
  7. Veoma su inteligenti i njihov um radi nevidjenom brzinom. Toliko brzo da je veoma tesko da ih pratite.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2