Vodolija Andjeo i Djavo , prijatelj i neprijatelj zavisi sta zasluzis !

Vodolija Andjeo i Djavo , prijatelj i neprijatelj zavisi sta zasluzis !

24. Aprila 2022 Off By Luca

VODOLIJA

Kada se pomene ovaj znak obicno se kaze da je vodolija neko  ko je u stanju da bude andjeo i djavo a da sve to ovisi od vas.

Jer oni koji se prema njoj ponasaju lepo ce svakako imati tu cast da ih vodolija voli iskreno. Isto tako, ako se odlucite na to da se igrate sa jednom vodolijom onda neka vam bude jasno da ce ona umeti da vam vrati istom merom. Ona je neko ko nikad nece prvi napasti ali isto tako ni neko ko ce tolerisati da se neko sa  njom na bilo koji nacin igra. Mozemo da kazemo da je imati vodoliju kraj sebe prava sreca jer je ovo znak koji je u stanju da okrene svet naopako ako je to potrebno kako bi usrecio one koje voli.

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo je osoba koja nikada nece prva zapoceti svadju. Cak i ako o njoj ruzno pricate vodolija je neko ko nece reagovati na to. Prosto joj nije previse stalo do toga sto ko misli ili kaze o njoj. Ona samo zeli  nekog ko ce je voleti i iskreno joj je vazno misljenje samo nekolicine ljudi na svetu. Onih koji su zasluzili njenu ljubav. Onih koji su bili uz nju onda kada je najvise patila i koji su joj tad dokazali svoju odanost.

procitaj:

Vodolija ne zabadajte joj noz u ledja, jer ca vam ga ona vratiti ravno u srce.

Ona je zaista neko ko je sjajan prijatelj. Osoba koja ce umeti da vas voli, osoba koja ce umeti da cuva vase tajne i da vas razume.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2