VODOLIJA  Ako j uzgubis kajaces se celog zivota.

VODOLIJA  Ako j uzgubis kajaces se celog zivota.

23. siječnja 2022 Off By Luca

VODOLIJA

Osoba rodjena u ovom    znaku je na neki nacin fenomen. To je zato sto ona moze da bude i prijatelj i neprijatelj,i osoba   za pozeleti ali i neko koga se treba kloniti. Dakle vodolija je neko ko prosto  moze da bude i andjeo i djavo i to sve zavisi od toga kako  se vi ponasate prema njoj.

Ono sto je jako vazno reci jeste da  je vodolija neko ko vraca istom merom.Ako je neko prema njoj dobar onda nema sumnje da ce ona biti jos bolja.

Ali, ako vam padne  na pamet da se igrate sa njom  i da se ponasate kako  hocete onda neka vam bude  jasno da cete na kraju zbog toga silno da zazalite.

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Sve dok ste prema vodoliji dobri, ona ce biti mnogo bolja prema vama.

No, nemojte ni u kom slucaju da mislite da mozete sa  njom kako hocete.

Dakle, vodolija je neko ko ima veliko srce. Ona zeli svakome da se nadje. Ima potrebu svima da pomogne i nema nimalo sumnje da to i ume.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo znak koji ce vam biti podrska i oslonac i rame za  plakanje.

Jer, ako postoji  znak koji ce vas voleti iskreno onda je to upravo ona. No, bas kao sto moze da voli iskreno, tako isto moze i da mrzi najjace na ovom svetu. Zato dobro pazite kako se prema njoj ponasate jer ona moze biti i najbolja i najgora, i sve to zavisi od toga kako se prema  njoj ponasate.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2