Vikend horoskop:Pred nekim je sjajno vreme, saznajte i koga to ocekuje?

Vikend horoskop:Pred nekim je sjajno vreme, saznajte i koga to ocekuje?

1. Juli 2022 Aus Von Luca

Astro tokom vikenda za sve znake zodijaka….

OVAN

Astro tokom vikenda… Dragi ovnovi, vi ćete tokom vikenda biti veoma lepo raspoloženi. Vama će tokom vikenda zvezde biti naklonjene i zbog toga će vam jako mnogo toga pogodovati i polaziti za rukom. Očekuje vas vikend koji će vam bez bilo kakve dileme ispuniti očekivanja.

BIK

Dragi bikovi, vama predstojeći vikend donosi samo mnogo razloga za sreću. Tokom vikenda vas očekuju dešavanja koja će vam se mnogo dopasti, a ona vas pre svega očekuju na planu ljubavi vašeg života. Vama ništa neće moći da pokvari raspoloženje tokom vikenda.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Astro tokom vikenda…Dragi blizanci, vama predstoji i više nego težak vikend. Vas tokom vikenda očekuje kako mnogo poslovnih obaveza, tako i neki problemi na planu ljubavi koje nikako nećete uspevati da rešite. Vama će trebati velika smirenost tokom vikenda.

procitaj:

CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC JULI : Nekoga čeka početak veze!

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom predstojećeg vikenda uspeti da učinite nešto veoma bitno, a vi ćete uspeti da rešite brojne probleme. Upravo će tokom vikenda mnogi vaši problemi prestati da postoje, a to posebno važi za vaše ljubavne probleme.

LAV

Dragi lavovi, vikend vam donosi dešavanja koja će vam se svakako mnogo dopasti. Naime, tokom vikenda vas očekuju neki zaista lepi trenuci na planu ljubavi, a isto tako će jedna osoba do koje vam je stalo učiniti nešto veoma lepo zarad vaše sreće.

DEVICA

Astro tokom vikenda…Drage device, vama vikend baš i neće ispuniti očekivanja koja imate od njega. Tokom vikenda vas očekuje mnogo razloga za nervozu i to pre svega zbog toga što vas očekuju brojne obaveze. Vi tokom vikenda nećete moći ni da se odmorite.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2