VIKEND HOROSKOP:  SUDBINSKI susret ili  vreme za BOL?!

VIKEND HOROSKOP: SUDBINSKI susret ili vreme za BOL?!

21. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Ovog vikenda  bi vam se mogli ostvariti snovi koji se ticu ljubavi.Od presudnog je znacaja da ne budete danas ponosni vec da   progutate svoj ponos i inat  i da dozvolite jednoj osobi da vam pokaze da njeno srce kuca samo za vas.

 

BIK

Mnogo  bi vam znacilo drustvo ovog vikenda,jer se osecate nekako  usamljeno, ali neka vas to ne brine previse.To ne znaci da niste voljeni, vec ste samo umorni i pomalo depresivni zbog loseg polozaja  planeta.Proci ce to.

 

BLIZANCI

Ovaj vikend  je za vas   oznacen kao sudbonosni,jer su sanse da pronadjete ljubav svog zivota, da se pomirite sa osobom koju volite ili da vam se ostvari neka velika zelja itekako realne.Vi danas prosto blistate.

 

RAK

Sudbinski susret sa  jednim Lavom danas je pred vama.AKO ste slobodni, velike su sanse da ce upravo ta osoba  biti vasa srodna dusa i neko ko ce vas usreciti onako kako ste uvek zeleli i prizeljkivali.

 

LAV

Vikend je dobar period da se pomirite sa osobama do kojih vam je stalo a sa kojima ste u odredjenom konfliktu. Ucinite prvi korak i nemojte dozvoliti da se ponos ispreci na putu vase srece.

 

DEVICA

Dobar i zanimljiv radni vikend je pred vama, i iako je  planirano da   ga provedete radeci moglo bi se lako desiti da na poslu  upoznate osobu koja ce u vama da probudi neke lepe osecaje i to bas na vasem radnom mestu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3