VIKEND HOROSKOP:  Burni su dani pred nama!

VIKEND HOROSKOP: Burni su dani pred nama!

26. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Za vas bi najbolje bilo da tokom ovog vikenda pokusate ostati kod kuce i pribrani,dakle bez izlazaka i svega toga  jer  bi se lako moglo desiti da  napravite nesto zbog cega bi ste se mogli posle kajati.Ovo nije dobar period za izazove.

 

BIK

Bice ovo zanimljivi dani a vi pre svega morate da naucite da verujete svom partneru jer period koji nam dolazi bi mogao biti  buran ukoliko i dalje budete sumnjali u svaku  njegovu rec.

 

BLIZANCI

Vi tokom ovih dana za odmor necete imati vremena  ni za sta, jer ce oba dana vikenda za  vas biti radna.Pojavice se gomila novih problema koje cete vi morati da resite,  hteli vi to ili ne, a sedmica pred nama ce takodje biti  naporna.

 

RAK

Zanimljivo ce vam biti, u to nemojte nimalo da sumnjate.Zapravo  bi za vas bilo najbolje kada  bi ste mogli da uzmete slobodne dane i da ova dva dana provedete sa osobama do kojih vam je stalo kako bi ste jednostavno napunili baterije za nove radne pobede.

 

LAV

Vi u poslednje vreme bas i ne znate za odmor ali se ne moze reci da se zalite zbog toga  jer vam  trenutno odgovara sto ne znate  gde se nalazite zbog posla jer time ne razmisljate o nekim privatnim stvarima.

 

DEVICA

Nemojte nikako provesti ovaj vikend u kuci jer bi se za pripadnike vaseg znaka sve moglo lako promeniti u periodu   vikenda pa je cak moguce i da upoznate svoju srodnu dusu za slucaj da ste sami.Zauzetima  sledi uzivanje.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3