Verovala sam ti, to je MOJA GRESKA…

Verovala sam ti, to je MOJA GRESKA…

10. März 2018 Aus Von Luca

Kajem se sto sam ti dala srce i sto sam dozvolila da bude bas onako kako zelis,kajem se sto sam pristala  na sve i sto sam dozvolila sebi da padnem na tvoje lepe reci.Kajem se sto nisam slusala sve one ljude koji su mi pricali da ti mene nisi vredan i da to nikad neces biti.

Kajem se jer sam te volela vise od icega na ovom svetu a ti si se nasao pametan pa si me lagao i sve lepo u meni ubio i unistio.

Kajem se jer sam te volela vise od icega a ti si mi   vratio tako sto si me za dusu ujeo i sto sam sada posle nas tuzna i ne verujem nikome i nikoa vise nemam i nikoga vise i ne zelim.

Svi ste isti i ja zbog tvoje lazi vise nikome ne mogu da verujem i u svakom vidim tebe i mislim da je isti kao ti.Da ce me i on slagati i varati i ujesti me za dusu bas kao sto si ti to uradio.Verovala sam ti i to je moja najveca    greska koja me je kostala najvise na celom svetu.Verovala sam ti i dala sam ti sve sto sam ti ikada mogla dati a ti si se nasao pametan da me lazes  i da me zezas i da mi radis sve ono sto mi nikada niko nije uradio.

Pogazio si i moju ljubav i moj ponos i hteo si da srusis moju cast.Ona je jedino sto mi je ostalo ali nju nikom vise ne dam….

 

Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2