VELIKO PRORORICANJE BUDUCNOSTI! Izaberi jednu SLIKU i saznaj sta te ocekuje u BUDUCNOSTI, saznaj da li ce ti ona ispuniti ocekivanja i doneti ti RADOST!

VELIKO PRORORICANJE BUDUCNOSTI! Izaberi jednu SLIKU i saznaj sta te ocekuje u BUDUCNOSTI, saznaj da li ce ti ona ispuniti ocekivanja i doneti ti RADOST!

28. Aprila 2018 Off By Anđelko

Mozemo se truditi da ne razmisljamo o buducnosti, ali buducnost je ono sto vam svima predstoji, to ne mozemo promeniti, a od buducnosti sigurno da svako od nas ima neka velika ocekivanja, sigurno da svako od nas zeli sto vise srece i ljubavi u buducnosti, a sto manje tuge i problema…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA A.

 

Osoba ste koja o svojoj buducnosti ne razmislja previse, to je zbog toga sto zelite da uzivate u sadasnjosti, da uzivate u trenucima radosti koje vam zivot donosi.

Izabrali ste proricanje buducnost iz magicnih karata.

A evo sta vam magicne karte porucuju o vasoj buducnosti :

” Ono sto vam buducnost nece doneti jeste mir, jer ce vam buducnost biti obelezena brojnim desavanjima, upravo se ovde nalazi karta koja vam porucuje da cete imati mnogo desavanja u buducnosti, ali isto tako se ovde nalazi i karta srece koja vam otkriva da cete imati mnogo srece u buducnosti, upravo su te dve karte one koje najvise otkrivaju o vasoj buducnosti sto znaci da cete u buducnosti imati mnogo desavanja, ali desavanja koja ce biti srecna, buducnost ce vam pre svega doneti mnogo ljubavi, imacete u buducnost nekih manjih problema u ljubavi, ali buducnost u ljubavi ce vam biti veoma uspesna, sto se tice ostalih planova zivota sa njima cete moci da budete donekle zadovoljni jer cete razloga za to imati”.

Dakle ove magicne karte vam otkrivaju da ce vam buducnost doneti mnogo desavanja, ali i mnogo ljubavi, ipak po ovim magicnim kartama vi cete moci da budete donekle zadovoljni sa onim sto ce vam buducnost doneti, posto ce vam se neka ocekivanja od buducnosti ispuniti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3