VELIKI LJUBAVNI  HOROSKOP ZA APRIL:Koga cekaju SUZE,a kome se smesi SRECA?

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL:Koga cekaju SUZE,a kome se smesi SRECA?

29. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

 

Dragi Onovi,nemojte ocekivati previse od meseca koji  nam dolazi jer se moze reci da on za pripadnike vaseg znaka nece  biti talican kada se radi o ljubavi.Zato je najbolje da    se fokusirate na posao u kome mozete biti uspesni u ovom periodu i da ne ulazite u nove veze.

 

BIK

Dobar period je pred vama,dragi nasi bikovi.Morate da iskoristite mesec april da resite sve vase ljubavne probleme jer su zvezde uz vas i   sve ce se  itekako srediti u vasu korist i to tako da vam osmeh sa lica u  narednom periodu nece silaziti sa lica.

 

BLIZANCI

Moguce je da ce jedna stara ljubav u ovom periodu   vratiti u vas zivot.Istina je da prema njoj vec odavno nemate nikakve emocije,ali  sa druge strane ste  sami i usamljeni pa bi vam njeno drustvo moglo prijati.Zvezde vas savetuju da prihvatite prijateljstvo koje ce vam ona ponudiit,a sve ostalo zavisi od vas.

 

RAK

Dragi rakovi,nemojte ulaziti u nove veze u toku ovog meseca jer ce to sasvim sigurno biti jedno veliko razocarenje.Dakle,ako ste slobodni  okrenite se ka poslu ili ka druzenju sa vama dragim ljudima,a ljubav neka bude u drugom planu.Ako ste u vezi budite oprezni jer ce jedna osoba pokusati da vam razori emotivnu romansu u kojoj sad uzivate.

 

LAV

Vi ste spremni za nove pobede kada je  o ljubavi rec i imate vise hrabrosti nego ikada do sada te je pravo  vreme da jednoj osobi koju iskreno volite vec jednom otkrijete svoje namere i da pokusate da je osvojite za sva vremena.

Lavovi u vezama ce biti srecni  i mirni i sledi vam harmonican ljubavni mesec.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3