VELIKI APLAUZ su zaslužili naši TRGOVCI jer se hrabro bore! POKAŽIMO IM POŠTOVANJE!

VELIKI APLAUZ su zaslužili naši TRGOVCI jer se hrabro bore! POKAŽIMO IM POŠTOVANJE!

26. Marta 2020 0 By Jovana

Zar njih da zaboravimo? Zar na njihovu hrabrost i trud da zatvorimo oči? Nećemo to dozvoliti!

Ne mogu da ćutim i da se pravim da mi je svejedno da njih niko ne spominje. Oni su ti koji strah zaključaju kući i hrabro stoje na svom radnom mestu iako nam je na vratima teško vreme. Svi se borimo protiv nevidljivog neprijatelja zvanog korona virus. Svi mi u toplini svog doma tražimo utočište i beg od zlobnog virusa koji nas okružuje.

Mi da, ali oni ne. Naši trgovci i dalje stoje na svom radnom mestu i neustrašivo se bore sa njim. Oni su izloženi velikom broju ljudi koji posečuje njihovu prodavnicu svaki dan. Pored svih pretnji i uprkos broju obolelih u Evropi oni ne odustaju. Uprkos tom broju od kojih nam zaledi krv u žilama oni stoje i dalje na svom radnom mestu i uslužuju mušterije.

Njima smo mnogo dužni, ali zaista mnogo. Zaslužili su najveći aplauz za svoja dela. Oni nam pomažu i daju nam lekciju iz hrabrosti. Bore se i svakog dana strah je prisutan. Oni ne znaju ko će stati ispred njhih.

Oni ne znaju da li će neka zaražena osoba biti u njihovoj blizini i ugroziti i njihov život. Ne znaju, a opet su tu. Ne odustaju. Ne povlače se i ne daju izgovore. Oni rade i bore se i za nas. Tu su da nam ne bi ništa falilo u domu. Medjutim, da li oni dobijaju dovoljnu pažnju za to. Oni su ti koji su zaslužili veliku nagradu za svoj radi, za hrabrost!

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2