VELIKI APLAUZ su zaslužili naši TRGOVCI jer se hrabro bore! POKAŽIMO IM POŠTOVANJE!

VELIKI APLAUZ su zaslužili naši TRGOVCI jer se hrabro bore! POKAŽIMO IM POŠTOVANJE!

26. ožujka 2020 Off By Jovana

Zar njih da zaboravimo? Zar na njihovu hrabrost i trud da zatvorimo oči? Nećemo to dozvoliti!

Ne mogu da ćutim i da se pravim da mi je svejedno da njih niko ne spominje. Oni su ti koji strah zaključaju kući i hrabro stoje na svom radnom mestu iako nam je na vratima teško vreme. Svi se borimo protiv nevidljivog neprijatelja zvanog korona virus. Svi mi u toplini svog doma tražimo utočište i beg od zlobnog virusa koji nas okružuje.

Mi da, ali oni ne. Naši trgovci i dalje stoje na svom radnom mestu i neustrašivo se bore sa njim. Oni su izloženi velikom broju ljudi koji posečuje njihovu prodavnicu svaki dan. Pored svih pretnji i uprkos broju obolelih u Evropi oni ne odustaju. Uprkos tom broju od kojih nam zaledi krv u žilama oni stoje i dalje na svom radnom mestu i uslužuju mušterije.

Njima smo mnogo dužni, ali zaista mnogo. Zaslužili su najveći aplauz za svoja dela. Oni nam pomažu i daju nam lekciju iz hrabrosti. Bore se i svakog dana strah je prisutan. Oni ne znaju ko će stati ispred njhih.

Oni ne znaju da li će neka zaražena osoba biti u njihovoj blizini i ugroziti i njihov život. Ne znaju, a opet su tu. Ne odustaju. Ne povlače se i ne daju izgovore. Oni rade i bore se i za nas. Tu su da nam ne bi ništa falilo u domu. Medjutim, da li oni dobijaju dovoljnu pažnju za to. Oni su ti koji su zaslužili veliku nagradu za svoj radi, za hrabrost!

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2