VELIKA MUDROST MOCNIH MUDRACA! Izaberi jednog ”mocnog mudraca” i on ti donosi ”poruku” koja ce ti pomoci da resis sve probleme i da postanes izuzetno uspesna osoba!

VELIKA MUDROST MOCNIH MUDRACA! Izaberi jednog ”mocnog mudraca” i on ti donosi ”poruku” koja ce ti pomoci da resis sve probleme i da postanes izuzetno uspesna osoba!

22. Aprila 2018 Off By Anđelko

Mozda nekada nesevesno cinimo neke greske, nekada smatramo da smo sve uradili kako je potrebno, zapravo smo nesvesno napravili neku gresku,to je zbog toga sto nam svima nekada nedostaje mudrosti, a mudrost je veoma znacajna i bitna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MOCNI MUDRAC A.

 

Tesko da vama neko moze osporiti da ste osoba koja se mnogo trudi kako bi resila probleme koje ima i kako bi postala uspesna.

To vam se ne moze osporiti jer vi zaista mnogo truda ulazete, borite se hrabro da resite probleme i da sebi obezbedite neke uspehe.

Ipak ono u cemu gresite jeste to sto previse slusate misljenja nekih drugih osoba, sto vam je nekada previse stalo do misljenja nekih ljudi.

Poruka ovog mocnog mudraca za vas glasi :

”Pokusajte da budete sto je vise moguce nezavisni, da svaki vas uspeh zavisi od vas, nemojte slusati misljenja drugih osoba nego radite uvek po svom, i onako kako zelite, samo ako budete tako postupali ako budete nezavisni, ako budete slusali samo sebe, i ako budete cinili onako kako smatrate da je ispravno, samo tako cete uspeti da resite sve probleme koje imate, i ne samo to, nego cete na takav nacin ostvariti mnogo uspeha i postati cete uspesna osoba”.

Mocni mudrac vam porucuju da ”slusate samo sebe” i da ne slusate komentare drugih osoba, cim budete cinili sve onako kako smatrate da je ispravno, tek tada cete resiti probleme i tek onda cete postati uspesna osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3