Vasa SVEKRVA pokusava da vam pokvari srecu? POKAZITE gospodji da sa vama NEMA SALE!

Vasa SVEKRVA pokusava da vam pokvari srecu? POKAZITE gospodji da sa vama NEMA SALE!

19. Aprila 2019 Off By Jovana

Uvek sam mislila da starije moram da postujem i slusam po svaku cenu, tako sam vaspitana.

Onda se jedan dan prelomilo nesto u meni, jer vise nisam mogla da izdrzim. Resila sam da postujem iskljucivo one koji postuju mene!

Ustala sam to jutro i pocela svoj dan normalnim tempom. Cekala sam da mi se samo obrati. Rekla mi je odmah da rernu treba oribati, a odlicno je znala da sam dan ranije to odradila. Ta naredba je bila ostra i bezobrazna.

Rekla sam joj da sednemo i popricamo i da ce da me saslusa ovaj put itekako.

“Zelis li da znas istinu? Ne zanima me rerna koja se sija od juce! Slusaj me sada dobro! Ja sam se udala za vaseg sina, ne za vas. Imam pravo na svoj zivot, ako vam se ne svidja pravite se da nisam tu. Meni nista od vas ne treba, niti trazim bilo sta! Ne znam da li vam je dosadno u zivotu, ali bi vas zamolila gospodjo da od danas nadjete drugu zrtvu sa kojom cete upravljati. Ne mozete se praviti brizna baka koja voli svog unuka, a majku mu maltretirati. Ne pokusavajte da mi rasturate brak, jer nece dobro proci! Zamolila bi vas samo ovaj put da se obuzdate i ne vodite moj zivot! Drugi put vise ne molim! Meni je moja porodica jako vazna i necu dozvoliti nikome da narusava nas mir! Ili se trgnite ili nece biti dobro za vas! Ja imam svoj zivot, svoje finansije, svoju porodicu, svoje probleme, niko mi nije potreban da vodi racuna o mojim postupcima. Samo se vi fokusirajte na svoj zivot, mene ostavite na miru, a sa sinom ako zelite nesto da resite izvolite. Ako ste dobra majka razmislite kako ce njemu biti, ako zbog vas nas sin i ja odemo!”

Posle ovog razgovora, tj. mog monologa, jer se zena nije izjasnila. Ona je okrenula novi list. Ne pokusava da mi govori sta treba da radim, kuvam, kupim, cistim i slicno. Nasi razgovori su formalni, svako vodi svoj zivot bez mesanja i spletkarenja.

Ponekada jednostavno moramo biti grublji da bi ljudi shvatili da se sa vama ne sme niko igrati.

Niko ne moze da  vas zastiti bolje u zivotu od vas samih.

Ali najvaznije u svemu tome je da imate ljubav i podrsku svog muza! Ako vas ne razume, dzabe gubite zivce u toj kuci!

 


Stranice: 1 2