VAGA, RAK i SKORPIJA – tri NAJEMOTIVNIJA znaka horoskopa! Sta je kod njih drugacije u odnosu na ostale znakove, zbog cega su JEDINSTVENI?!

VAGA, RAK i SKORPIJA – tri NAJEMOTIVNIJA znaka horoskopa! Sta je kod njih drugacije u odnosu na ostale znakove, zbog cega su JEDINSTVENI?!

21. März 2018 Aus Von Anđelko

Postoje velike razlike izmedju horoskopskih znakova, ali odredjeni znakovi poseduju mnogo osecanja…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

VAGA

 

Osobe rodjene u znaku vage su stvarno drugacije u odnosu na druge osobe.

Vaga razmislja na drugaciji nacin, vaga je mnogo opreznija u odnosu na ostale znakove.

Kada se govori o vagama govori se o njihovom oprezu, jer vaga obraca paznju na svaki detelj.

Uvek analiziraju svaku situaciju, vaga je znak koji mnogo vremena izdvaja za razmisljanje, jer uvek zeli da donese pravu odluke.

Upravo je takav nacin razmisljanja ono zbog cega su vage jedinstvene.

Sto se tice osecanja vaga, osobe rodjene u znaku vage su obicno veoma smirene, a vaga svoju energiju pokazuje samo onda kada je potrebno.

Kod vage se uvek moze primetiti njihova neznost, kako u ponasanju, tako i u njenim postupcima, pa upravo zbog te svoje neznosti su znak koji je veoma emotivan.

Vage znaju da budu srecne cak i u onim trenucima u kojima nemaju previse razloga za srecu, jer je vagama dovoljna sitnica da pokazu svoju emotivnost, da pokazu da su srecne. Vaga je znak koji pokusava da resi probleme izmedju drugih ljudi, pa se cesto desava da se umesa u raspravu neke dve osobe, samo kako bi resila situaciju i kako bi oko nje bilo mira.

Vaga je znak koji je emotivan, a vage su takodje veoma jedinstvene.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3