VAGA: Ona ne voli recima vec srecm…

VAGA: Ona ne voli recima vec srecm…

21. travnja 2021 Off By luca

 

Zena vaga zaista ne zeli pomoc drugih ljudi. Ona ne zeli bilo ko da joj pomaze. Medjutim, to ne znaci da ona nije spremna da pomogne drugim ljudima. Cak naprotiv, zena vaga je uvek spremna da pomogne kada je za to u prilici. Nece zena vaga propustiti priliku da pomogne drugim ljudima. U njoj je oduvek kucalo veliko srce i zbog toga je ona mnogim ljudima pomogla. Medjutim, ona kada pomogne, onda ona ne ocekuje bilo sta od osobe kojoj je pomogla. Zena vaga ne pomaze kako bi bila nagradjena nego ona pomaze zbog toga sto ima veliku dusu.

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Bez i malo preterivanja se moze reci da je zena vaga potpuno nezavisna. To je zapravo prosto pa cinjeica. Ona je deama koja zavisi samo od sebe i od svojih dela, a ona zaista ne zavisi od pomoci drugih ljudi niti ce bilo kada zavisiti.

Zena vaga ce nastaviti da se ponasa isto kao sto je se oduvek i ponasala i ona ce nastaviti da se uzda samo u sebe. Ne veruje zena vaga nikome, a ona se isto tako ne uzda ni u koga. Ona veruje samo u sebe i ona se uzda samo u sebe.

Stranice: 1 2