VAGA: Ne prihvatate REALNE ČINJENICE, odnos sa PARTNEROM NE FUNKCIONIŠE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA prepušta se UZBUDLJIVOM FLERTU!

VAGA: Ne prihvatate REALNE ČINJENICE, odnos sa PARTNEROM NE FUNKCIONIŠE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA prepušta se UZBUDLJIVOM FLERTU!

22. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Bez imalo razmišljanja upuštate se u jednu veliku avaturu. Spremni ste pre svega da se ozbiljno fokusirate. I da iskreno uvidite šta je to što vama prija. I da li postoje segmentu zbog kojih se vi pre svega već duže vreme osećate nezadovoljno. Tako da je bitno da postavite realne stvari.

BIK

Nema potrebe da iz dana u dan kontrolišete voljenu osobu. Jer na taj način možete da odate potpuno pogrešnu sliku o sebi. Kao i o samom stavu koji imate kada je odnos sa partnerom u pitanju. Pa u odnosu na sve to pokušajte da se malo smirite i opustite.

BLIZANCI

Jako je bitno da sebe i ssvoje potrebe ne ostavljate uvek po strani. Jer na taj način nećete sigurno postići prave rezultate. I sam odnos neće biti nešto što vas istinski ispunjava i motiviše. Zato je jako bitno da uvek pre svega mislite na sebe. I na to kako se vi osećate.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Rak, pokušajte da sebe prestavite na potpuno prirodan način. Pokušajte da pre svega sebe opustite. I da se ne plašite iskrenih reakcija i postupaka. Jer za tim istinski nema potrebe. Osoba ste koja u sebi ima i više nego dovoljno prednosti i kvaliteta.

LAV

Nema potrebe da po svaku cenu slušate i uvažavate savete i komentare dragih ljudi. Iz prostog razloga što vi iskreno najbolje znate šta je to što vama prija. I kako možete postići lično zadovoljstvo. Kao i samuj satisfakciju. A to je svakako nešto što je vama neophodno.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka došlo je vaše srećno vreme. Pred vama je svakako period u kojem ćete biti obasipani lepim stvarima. Partner će se na sve moguće načine truditi da vam maksimalno ugodi i udovolji. Kako biste se osećali voljeno i zaštićeno.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2