VAGA: Ljubav vam CVETA, vreme je da UŽIVATE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA saznaje sve LJUBAVNE TAJNE!

VAGA: Ljubav vam CVETA, vreme je da UŽIVATE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA saznaje sve LJUBAVNE TAJNE!

20. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje vas jedna veoma dinamičan i po malo naporan period. Očekuje vas pre svega veliko saznanje tajne o kojoj ste slutili. I neke dodatne stvari na koje nikako niste bili spremni. Pa u odnosu na sve to pokušajte da iznađete balanst. I da pre svega mislite na sebe.

BIK

Činjenica je da se vi dosta više trudite i zalažete za sam odnos koji imate sa voljenom osobom. Sasvim je jasno da ste i vise nego posvećeni i fokusirani. A isto tako je jasno da u tom smislu nemate neke povratne reakcije voljene osobe na pravi način. Zato je jako bitno da dobro razmislite o svemu.

BLIZANCI

Fokusirajte sed na prave i iskrene vrednosti u samom odnosu. Pokušajte pre svega da u tom smisliu postavite jasne granice. I da pre svega znate šta je to što vas na pravi način ispunjava. I da li pored sebe imate istinski osobu koja je vredna vaše pažnje.

RAK

U nedeljama koje su pred vama pravo je vreme da obratite pažnju na odnos koji imate sa voljenom osobom. Pre svega jako je bitno da naučite da razlikujete neke stvari. I da u suštini na pravi način shvatite kritike koje dobijate od emotivnog partnera.

LAV

Sasvim je jasno da se u poslednje vreme istinski dobro osećate. I da ste u tom smislu i više nego zadovoljna osoba. Da prosto sada u samom odnosu osećate sigurnost i pripadanje. I da bez obzira na sve imate za šta da se borite. Jer ste i sami svesni da postoje iskrene emocije.

DEVICA

Imate osećaj da neko sasvim jasno negativno utiče na vas. Imate osećaj da vam se neke stvari dešavaju u pogrešnim trenucima i momentima. I da zbog toga nikako ne možete da se opustite i da uživate. Zato je jako bitno da neke stvari postavite na svoje mesto.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2