Vaga će izgubiti veru u ljubavnu sreću, dok će ovaj znak pronaći OSOBU SVOJIH SNOVA!

Vaga će izgubiti veru u ljubavnu sreću, dok će ovaj znak pronaći OSOBU SVOJIH SNOVA!

16. listopada 2020 Off By PLEOMAX23

Pripadnicima znaka Vage predstoje jako teški trenuci na planu ljubavi njihovog života i njihova veza bi se mogla završiti, dok će Škorpije sreća pogledati i oni će upoznati osobu svojih snova…

 

VAGA

Drage vage, sve ono što vas očekuje na planu ljubavi će vas naterati da prestanete verovati u ljubavnu sreću. Zaista je vama do ljubavi najviše stalo i vi ste spremne na sve kako bi omogućile sreću vašem partneru. Ali ćete vi već tokom narednog perioda shvatiti da ste u vezi sa osobom koja vas ne zaslužuje.

Vi ni sada ne možete biti naručito zadovoljne sa načinom na koji se vaš partner ponaša prema vama, a ponašanje vašeg partnera prema vama će postati još gore tokom narednog perioda. Upravo će vaš partner početi da čini brojne loše postupke i on će vam sa svim tim postupcima nanositi tugu. Posle toga ćete vi saznati nešto što će vam otvoriti oči. Vi ćete saznati za neke postupke vaše voljene osobe iz prošlosti. Vi ćete upravo zbog svega toga shvatiti da vaš partner nikada nije bio iskren prema vama i da je činio postupke koje nikada nije trebao da učini.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vi ćete i pored svega toga pokušavati da pronađete razloge za razumevanje vaše voljene osobe, ali ćete vi primetiti na osnovu ponašanja vašeg partnera da njemu skoro da uopšte nije stalo do vaše veze. Jednostavno vaš partner ništa neće činiti kako bi vam se iskupio za tugu koju vam je naneo.

Vi ćete veoma teško moći da izbegnete ljubavni kraj. Vaša veza će se uskoro verovatno završiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2