Uvek je bolje krenuti od nule nego ostati sa nulom od coveka…

Uvek je bolje krenuti od nule nego ostati sa nulom od coveka…

9. Marta 2018 Off By Luca

Mozes da ga volis do neba  i da budes luda za njim ali nikada ne smes da dozvolis sebi da  zbog muskarca patis toliko da izgubis sebe i da cutis na svaku njegovu uvredu.

Nemoj da mislis da je to sve samo faza jer nije i muskarci se ne menjaju isto kao i mi zene,onaj ko se kao los rodi kao los i umre i nema tu neke filozofije i nemoj da dopustis da ti zivot propadne zbog necega ili nekoga ko toga nije vredan.

Onaj ko na tebe iz dana u dan vice i  vredja te i muci nikada te nece voleti onako kako ti zasluzujes,onaj kome smeta svaka tvoja rec nikada te nece ceniti onako kako zelis.

Onaj ko vidi samo tvoje mane i ko ti prebacuje za sve i za sve te krivi nije nista bolji od onog ko puca  u tebe jer obojica imaju za cilj da te ubiju

Nie vazno koliko ga volis vec je vazna samo pomisao da on toga nije vredan.

Nikada nemoj da ostanes sa nulom od coveka i sa nekim ko nije vredan nijedne tvoje reci ni tvog osmeha,kamoli tvoje ljubavi jer mnogo ces srecnija biti sama nego pored nekoga ko ne zna i ne ume da te cen.Ne daj se lako muskarcu koji te nijen vredan i ako je vec sudjeno da ga volis i da patis onda bar pati daleko od svega i od svih nego pored njega.Onaj ko te voli te nece sto puta za dusu ujesti i sto puta te  zato sto ga ludo volis kazniti!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2