U SRECNOM BRAKU letis NA OBLACIMA,  a u NESRECNOM rusis svoju LEPOTU I ZDRAVLJE!

U SRECNOM BRAKU letis NA OBLACIMA, a u NESRECNOM rusis svoju LEPOTU I ZDRAVLJE!

11. Maja 2019 Off By Jovana

Najlepse je kada u brak vlada harmonija, ljubav i postovanje. Kada imate osecaj da pored svog partnera zivite bajku. Srecni su ljudi koji sklope brak i uspeju da sacuvaju ljubav i mir u njemu.

Medjutim postoje i nesrecni brakovi. Oni koji vas unistavaju. U njima ljubav nestaje i mozda trpite neko psihicko nasilje. Vi se borite sami sa sobom, jer ne zelite da prekinete nesto sto je na rubu propasti.

Stres koji dozivljavate iako ste svesni da se vasa ljubav unistava, moze biti itekako opasan za vase zdravlje. On moze ostaviti razne posledice na vas organizam i funkciju.

Partner i zivotni saputnik treba da bude vasa najveca podrska, ako se to izgubi vi prozivljavate pravu torturu.

Sada cemo vam otkriti kakvu stetu moze naneti stres vasem zdravlju:

DEPRESIJA

Najgore je psihicko mucenje. Vi u losem braku mozete doziveti itekako velike psihicke posledice. Mozete pasti u depresiju, jer je los brak i stres itekako dobra podloga za isti.

Mada najgore je to sto niste svesni kakve posledice depresija moze imati na vasu psihu. Iz nje nije tako lako izaci. Ali i izlazak ne mora da znaci da cete se izvuci iz svega bez posledice.

PROBLEM SA NESANICOM

Ako ste u braku koja vam donosi probleme i stres to ce se odraziti na vasu rutinu i spavanje.

Vi cete verovatnotokom noci vise vremena provoditi razmisljajuci o problemima i situacijama kroz koje prolazite. Vama stres nece dati mira i necete moci mirno da spavate.

Zbog toga vi mozete imati itekako velike probleme sa nesanicom. Poznato je da je ljudima potreban san radi zdravlja i normalnog funjcionisanja. Ovo itekako moze da poremeti vase zdravlje i snagu koja vam je potrebna.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2