U ovim skoljkama se nalazi TAJNA  TVOJE DUSE: Izaberi jednu i saznaj da li si neko ko UME DA PRASTA ili svako zlo PAMTIS,pa VRATIS.

U ovim skoljkama se nalazi TAJNA TVOJE DUSE: Izaberi jednu i saznaj da li si neko ko UME DA PRASTA ili svako zlo PAMTIS,pa VRATIS.

19. Maja 2018 Off By luca

SLIKA “A” 

Ukoliko ste odabrali sliku A, vi ste osoba koje je toliko dobra da vi ustvari ne mozete ni da se naljutite na nekoga, a kamolli da mu pomislite nesto lose ili nazao. Vi vasa osecanja cuvate u sebi kao skoljka svoj biser koji cuva.

Ne dozvoljavate da iko u nju zaviri, ali vi ste zato neko ko svima dopusta sve. POvredjuju vas i cine vam zlo, ali vi sve nekako gledate da svakoga razumete i pomognete. Da svakome dobrim lose uzvratite,

Kod vas ne postoji rec kojaa bi mogla da kaze da ste vi ljuti, ta rec u vasem recniku ne postoji. Puni ste razumevanja i saosecanja za sve i to vam i nije tako dobra osobina. I ne po druge. Po vas same ne valja.

Koriste vas svi i  zloupotrebljavaju vasu dobrotu i naivnost i samo za sebe cine dobro, a vama kako bude. Nikada se ne obaziru na vas ali za njih uzimaju sve.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…


Stranice: 1 2 3