U OCIMA SE UVEK SKRIVA PRAVA ISTINA! Izaberi jedno ”OKO” i saznaj sta ti najvise TUGE donosi, a sta te najvise cini SRECNOM OSOBOM!

U OCIMA SE UVEK SKRIVA PRAVA ISTINA! Izaberi jedno ”OKO” i saznaj sta ti najvise TUGE donosi, a sta te najvise cini SRECNOM OSOBOM!

24. Aprila 2018 Off By Anđelko

Svako od nas ima neke razloge zbog kojih je tuzan, ali isto tako svako od nas ima neke razloge zbog kojih je srecan, neke nam stvari donose tugu a neke srecu,to je uvek bilo tako i uvek ce biti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

OKO 1.

 

Osoba ste koju je lako usreciti, ali isto tako vam je malo potrebno kako bi bili tuzni. Sve je to zbog vase emotivnosti, zbog vasih emocija kojih toliko imate, pa zbog emocija znate da tugujete ali i da se radujete.

Ono sto vama najvise tuge moze da donese jeste to ako vas neka vasa voljena osoba ”izda”, ako ucini nesto sto bi vas povredilo, upravo je to ono sto ne zelite da se desi, jer  vam to uvek mnogo tuge donosi, najvise zbog toga sto vam je mnogo stalo do vasih dragih osoba.

A ono sto vas najvise cini srecnom osobom, ono sto vam uvek donese mnogo osmeha, ono sto vas usrecuje je svakako ljubavi.

Upravo vam ljubav najvise srece donosi, upravo ste zbog ljubavi najsrecnija osoba, oni trenuci srece u ljubavi su za vas dragoceni, zbog njih se uvek osecate posebno i presrecno. Vama svaki trenutak ljubavi mnogo znaci, vama je svaki trenutak srece u ljubavi nesto sto vam donosi neverovatnu srecu.

Osoba ste koja je veoma emotivna, pa zbog toga vas je tako lako usreciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3