U narednom periodu jedan zodijak ce nauciti bolnu lekciju i zbog toga jako patiti i razocarati se!

U narednom periodu jedan zodijak ce nauciti bolnu lekciju i zbog toga jako patiti i razocarati se!

22. Aprila 2022 Off By Dejana

  Zvezde imaju upozorenja za ove zodijake. Oni bi trebali da budu pazljivi kada su u pitanju dani koji su pred nama…

 

  OVAN

Vas veliki problem je sto niste svesni koliko ste pogresili time sto ste nekome dali laznu nadu. Niste imali na   umu da tu osobu povredite, pa ste joj nesvesno dali nadu… I sada  je doslo vreme da ona od vas ocekuje mnogo  a vi niste spremni da imate sa njom nista osim prijateljstva.

 

 BIK

U narednom periodu nikako ne bi ste trebali da mislite o proslosti, a posebno ne da se vracate na stare staze. To je ono sto moramo da kazemo. Previse vam je stalo do jedne bivse ljubavi ali cinjenica je da ona prema vama ne oseca isto. Ne mislite o ono sto je proslo,vec o onom sto tek dolazi i sreca ce biti na vasoj strani.

 

 BLIZANCI

Konacno cete i vi shvatiti ko  je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Zvezde za vas imaju upozorenja da ni u kom slucaju ne bi ste trebali toj osobi da dajete nadu ako niste spremni da sa njom imate nesto vise. Moglo bi doci do razocarenja i slomljenog srca.

 

 RAK

Prijace vam promene na polju emocija. To je ono sto vam svakako sledi. Samo ne bi ste trebali da    ocekujete mnogo. Onoliko koliko   trazite od voljene osobe, toliko i vi njoj treba da date. Ljubav je kompromis i vi to ni  u kom slucaju ne bi ste trebali da zaboravite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Sve sto pozelite, vi bi ste mogli i da dobijete kada je u pitanju mesec koji je pred vama. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da vam je velika   greska to sto     vam je ponos jako naglasen.  Ako zelite  da vam na polju emocija procvetaju ruze znajte da morate da cinite kako vam nalaze vase srce.

 

 DEVICA

Ne treba da se vracate na stare  staze. Ukoliko to uradite velike su sanse da bi ste mogli doci u situaciju da ponovo budete povredjeni. To je greska. Da je valjalo, ne bi se zavrsilo. Zato nemojte   misliti o onom sto je proslo vec se fokusirajte na ono sto  tek sledi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2