TVOJE SAVRSENO MESTO POD SUNCEM! Da li ces uspeti da se izboris za srecu, da li ces pronaci svoje ”mesto pod suncem” izaberi sliku i saznaj!

TVOJE SAVRSENO MESTO POD SUNCEM! Da li ces uspeti da se izboris za srecu, da li ces pronaci svoje ”mesto pod suncem” izaberi sliku i saznaj!

26. Marta 2018 Off By Anđelko

Svako od nas tezi nekom cilju, svako od nas zeli da zavrsi na nekom mestu, na mestu ”pod suncem”…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SLIKA 1.

 

Ne ocekujete vi nikakve poklone niti nagrade, znate da je veoma tesko da bilo da dobijemo na poklon.

Vi nista osoba koja je mirna, koja sedi i ceka, nego ste osoba koja se trudi i zeli da se izbori sa problemima, koja zeli da bude na nekom mestu ”pod suncem”.

Sve sto radite radite sa razlogom kako bi zasluzili srecu, kako bi sebi omogucili srecne trenuke, kako bi na kraju bili na nekom divnom mestu.

Uopste nije lako nista uciniti, za sve je potrebno mnogo trude, mnogo odricanja i mnogo vremena utrosenog za ostvarivanje nekog cilja.

Ali vi znate da je to jedino moguce ostvariti tako sto cemo vredno raditi, tako sto cemo se boriti.

Mnoga desavanja su oko vas postojala, ali sve vi nekako uspevate resiti, nastavljate da pokazujete upornost i zelju i nastavljate da pobedujete.

Sve trenutno cinite kako treba, imate samopouzdanja pa ako tako nastavite nema dileme da cete uspeti da pronadjete ”svoje mesto pod suncem” svoje mesto srece, svoje mesto na kojem cete se osecati divno, mesto na kojem cete biti zadovoljni.

Nastavite da se borite i sigurno cete na kraju pronaci svoje ”mesto pod suncem”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3