TVOJA SNAGA, HRABROST i BORBENOST: Izaberi KONJA – otkrices mnogo o SVOJOJ LICNOSTI…

TVOJA SNAGA, HRABROST i BORBENOST: Izaberi KONJA – otkrices mnogo o SVOJOJ LICNOSTI…

26. rujna 2021 Off By Dejana

AKO SI   IZABRAO KONJA BROJ  JEDAN

Ti si osoba koja je jaca nego sto deluje.

Ljudi koji se nalaze u tvojoj blizini se nekada znaju  iznenaditi kada    im na delu pokazes snagu  koju imas onda kada je to preko potrebno.   Ovaj konj je znak da si osoba koja zna da je zivot jako tezak ali da ni u kom slucaju  ne ocekujes da  bude. Shodno tome, ti si bio i ostao borac  i to je za svaku  pohvalu. Ono sto je tvoja najveca snaga je upravo tvoja porodica.

Ti kada kraj sebe imas ljude  koje volis i na koje mozes da se oslonis skoro da nema  toga  sa cim  ne smes da se  uhvatis u kostac. Ono sto je najlepse kada si ti u pitanju je to sto     si covek koji  nikada ne igra prljavo. Jako si iskren i neposredan i svaka ti cast  na tome. Uvek umes da kazes ono sto mislis i nije te   nikada strah posledica. Za kraj cemo reci da ne bi mogao da zivis  bez ljubavi. Svestan si toga i   zapravo ne bi mogao da zivis ako ne volis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI   IZABRAO KONJA BROJ   TRI

Bitno je da kazemo da si osoba koja se oslanja sama  na sebe. Ukratko receno, ti si osoba  kojoj      u zivotu nikada nece biti problem da ides  sam   i da se sam boris za ono do cega ti   je stalo.  Naravno da ti jako znaci ako kraj sebe imas ljude koje volis ali moramo reci da si neko ko ima veliko zivotno iskustvo. Sto znaci, ti si osoba koja nece nikome dozvoliti da od tebe na bilo koji nacin pravi budalu. Ne dopustas da te neko laze.

Ako    i dodje do toga    ti ces mozd  oprostiti i dati novu sansu ali nikada toj osobi neces verovati kao  na samo pocetku. Treba da kazemo da je vrlo vazno da ovaj  konj oznacava da si covek koji ume i sme da se uhvati u kostac sa problemima. Ma koliko da bilo tesko, ti si neko  ko  nece ocajavati i kukati   kada mu je tesko. To nije tvoj stil. Naprotiv, ti ces uvek da pokusavas da nadjes resenje za svoj problem. Ma koliko ti tesko bilo, ma koliko te bolelo, ma koliko se cinilo da su problemi neresivi…

 

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2