TVOJA LJUBAVNA  SUDBINA  za BLISKU BUDUCNOST:   Izaberi drvo i saznaj sta te ceka!

TVOJA LJUBAVNA SUDBINA za BLISKU BUDUCNOST: Izaberi drvo i saznaj sta te ceka!

31. srpnja 2020 0 By Dejana

AKO SI IZABRAO DRVO BROJ JEDAN:

U narednih nekoliko dana se nista posebno nece desiti u tvom  zivotu kada je tvoja ljubavna situacija u pitanju.

 Nemoj da mislis da ce tako i ostati, jer nece, ali moras da budes strpljiv i da     imas na umu da je za sve potrebno pravo vreme i prava osoba.

 

To  je ono sto je zapravo i poent svega, jer je ljubav  emocija koju nista na ovom svetu ne moze da zameni. To je ono  sto i jeste najvaznije na ovom svetu. Da imas na  umu da je zivot samo jedan i da imas vise prilika  i mogucnosti da   uzivas u svemu sto sledi.

Ono sto je jako vazno da dodamo jeste da ce ti naredni dani biti prilika da se ostvaris na polju karijere. Da se   uveris  sta je ono sto ti se nudi, i da na polju karijere napokon      mozes da kazes da su ti krenuli  bolji  dani.

Neka ti to bude ujedno i mogucnost  da skrenes misli sa emocija – jer dok se ne pojavi prava osoba  mozes da poradis na polju svoje karijere.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO DRVO BROJ DVA:

Ono sto je jako vazno jeste da ovo drvo  oznacava pocetak necega novog. Necega lepog u tvom  zivotu iako je cinjenica da moras  da rizikujes  a to je ono na sta inace nisi navikao.

 Nemoj da razmisljas unapred.  Nemoj da se plasis da rizikujes jer za najlepse stvari   uvek postoji pravo vreme i tako ce biti   i u tvom zivotu u narednom periodu.

Moramo da kazemo da si ti neko ko je odan i veran i neko ko ima veliku dusu,   tako da nema nimalo sumnje da ces u narednom periodu konacno  moci da kazes da je krenulo  i na polju tvojih emocija.  Da si napokon iskreno srecan. Ono sto je vrlo vazno  da kazemo jeste da     je ipak bilo potrebno da sacekas pravo vreme da se neke stvari dese …..  Ali one ti slede u danima koji su pred nama.     I zasluzio si ih, i u to nema nimalo sumnje.

Retko je ko u stanju da voli tako iskreno kao ti . Doslo je vreme da ti se vrati istom merom. Da napokon osetis ljubav o kojoj si do sada   mogao samo da sanjas.

 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2