Tvoja LAZ nikada nece biti bolja od moje ISTINE!

Tvoja LAZ nikada nece biti bolja od moje ISTINE!

2. Aprila 2018 Off By Luca

Ja sam ona koja   koja ceo zivot govori istinu.

Ona koja je milion puta do sada ispastala zbog toga sto je bila dobar covek,sto sam govorila istinu,sto sam zelela da ucinim svima, a niko nije ucinio sebi.

Ja sam ona kojoj su ljudi zamerili sto je bila iskrena,jer je zaboga rekla ono sto neko nije zeleo da cuje iako je to bila prava istina.

I ja sam ona koja ne shvata zasto   se vise cene oni koji su lazljivi od onih   koji nisu.Ne shvatam kako neko ceni onoga ko laze i ko pokusava da ostvari svoje snove na ruzne i prljave nacine,  moze biti vise postovan od onog ko je bio i ostao iskren prema svima i koga niko nije nikada nije uhvatio u lazi,ko nikoga nije povredio.

Ja sam ona koja ne shvata zasto se vise cene    oni koji su losi i zasto je doslo vreme da  se dobro ne vraca dobrim,vec stvari jednostavno tako  stoje da ako si dobar onda si nazalost   naivan i onda si budala.

Ja sam ona koja je resena da  bude dobar covek iako je svesna da se dobrota ne vrati na pravi nacin i da ti niko  nece reci da si dobar  i ceniti te takvog.

Ja sam resena da budem iskrena i da uvek imam cistu dusu  iako cu mozda da patim i da ispastam jer sam verovala pogresnim osobama i jer sam pogresne osobe volela.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2