Tvoja DOBRA VILA! Izaberi jednu “dobru vilu“ i saznaj sta ti ona porucuje da ce ti se uskoro lepo desiti, i  sta ce ti se OSTVARITI!

Tvoja DOBRA VILA! Izaberi jednu “dobru vilu“ i saznaj sta ti ona porucuje da ce ti se uskoro lepo desiti, i sta ce ti se OSTVARITI!

8. April 2018 Aus Von Anđelko

Dobre vile uvek svojom dobrotom pomazu ljudima, uvek im donose neke razloge zbog kojih bi se ljudi osecali srecnima…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

DOBRA VILA  A.

 

Predstavljate osobu koja je veoma jednostavna, osobu koja je skromna i nezna, osobu sa mnogo snova, i osobu koju je lako usreciti.

Vama nisu potrebni neki veliki razlozi za srecu, jer vi srecu uvek pronalazite u nekim obicnim stvarima,srecu pronalazite uvek u svom okruzenju.

Imate vi mnogo snova, ali nekako najvise “mastate“ o velikoj ljubavi, mastate o velikoj sreci jer smatrate da bi vas upravo velika ljubav najvise usrecila, da kada bi imali mnogo ljubavi u svom zivotu, onda bi bili presrecna osoba.

Dobra  vila koju ste izabrali vam porucuje sledece :

“Nece proci jos mnogo vremena a taj vas san o ljubavi ce biti ostvaren, zbog toga sto cete upoznati osobu sa kojom ce to biti moguce, osobu sa kojom ce se taj vas “san“ pretvoriti u stvarnost, upravo vama uskoro predstoji upoznavanje te osobe, osobe sa kojom cete dobiti tu “veliku ljubav“ koju toliko cekate, koju toliko zelite“.

Dobra vila vam porucuje da cete ostvariti veliku srecu u ljubavi, da cete upoznati osobu sa kojom ce ta sreca postati “realnost“, osobu koja ce vas stvarno usreciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3